2 עלי מנגולד
חופן קטן פטרוזיליה
1 גבעול סלרי
1מלפפון
1תפוח עץ
2 חתיכות אננס מיובש מושרה רבע שעה במים
1 תמר מג'הול
1/4 פאפאיה
(אפשר להוסיף חלב שקדים)
לחתוך לחתיכות ולהכניס לבלנדר (רצוי שהבלנדר יהיה חזק)
להוסיף כמה קוביות קרח ומעט מים כ 1/4 גובה תכולת המרכיבים
לערבל ולשתות לרוויה
אני אוהבת שהשייק סמיך כך הטעם שלו טוב יותר אך מי שרוצה נוזלי פשוט להוסיף עוד מים
מתכון מעולה! תודה רבה אהובה!
ממש מרענן לקראת האביב!
אפשר עוד מתכוני שייקים ירוקים-פירותיים?
תודה אהובה ,בטח אפשר עוד מתכונים אני אפרסם וגם אשלח בניוזלטר