האביב עדיין כאן אבל אני מריחה את הקיץ באויר. מאז ילדותי הקיץ הוא העונה החביבה עליי.אוהבת שמש, ים ולבוש מינימלי אבל הכי הכי את פירות הקיץ .
האבטיח הוא אחד מהחביבים ביותר. תמיד כואב הלב להשליך את כל הקליפה שלו. אז זהו שאין צורך לעשות את זה יותר בקליפה של האבטיח נמצאים שפע טוב מינרלים, חומצות אמינו ואפילו כלורופיל. בפעם הבאה שאתם אוכלים אבטיח, שמרו את הקליפות והכינו ממנה מיץ מרענן בג'וסר אפשר להוסיף מלפפון וכמה עליי חסה .תקבלו משקה ירוק מרוה, מרענן ,מנקה ומחייה ובריא אף יותר מהפרי המתוק כמובן אל תשכחו להוסיף כמה קוביות קרח. לרוויה…
טיפ חודשי
- הלילות קרים והימים מתקצרים: אני תמיד אומרת שבזמן של שינוי ,כל כך חשוב לדאוג לאדמה יציבה.אדמה יציבה זה אוכל מזין, נקי ,טעים ומחזק.הטיפ החודשי שלי הוא,תמצאו זמן להכין מזון שאתם אוה...
מאמרים אחרונים
מתכונים חדשים
הרשמה לניוזלטר
שולח...