קליפת אבטיח משקה מבטיח

האביב עדיין כאן אבל אני מריחה את הקיץ באויר. מאז ילדותי הקיץ הוא העונה החביבה עליי.אוהבת שמש, ים ולבוש מינימלי אבל הכי הכי את פירות הקיץ .
האבטיח הוא אחד מהחביבים ביותר. תמיד כואב הלב להשליך את כל הקליפה שלו. אז זהו שאין צורך לעשות את זה יותר בקליפה של האבטיח נמצאים שפע טוב מינרלים, חומצות אמינו ואפילו כלורופיל. בפעם הבאה שאתם אוכלים אבטיח, שמרו את הקליפות והכינו ממנה מיץ מרענן בג'וסר אפשר להוסיף מלפפון וכמה עליי חסה .תקבלו משקה ירוק מרוה, מרענן ,מנקה ומחייה ובריא אף יותר מהפרי המתוק כמובן אל תשכחו להוסיף כמה קוביות קרח. לרוויה…

Share Button
פורסם בקטגוריה טיפים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>