פשטידת פטריות כרישה טבעונית וטעימה

פשטידה פשוטה, קלה להכנה וטעימה מאוד. 

פשטידת פטריות

מצרכים:
15 פטריות שמפיניון בינוניות-גדולות חתוכות לפרוסות
5 פטריות שיטאקי מיובשות לאחר השרייה של 20 דקות במים. חתוכות לקוביות קטנות.
4 כרישה ללא העלים הירוקים כ700 גר' חתוכה 
1 חבילת טופו
כוס קמח כוסמין מלא
5 כפות טחינה
מעט שמן קוקוס(לא חייב)
מלח,פפריקה מתוקה, חוואיג' ,קארי,מעט צ'ילי.

הכנה:
לחמם סיר עם תחתית עבה על אש בינונית
אפשר להוסיף מעט שמן קוקוס לסיר אך אין חובה
להעביר את הכרשה החתוכה לסיר ולסגור עם המכסה ,לבחוש כל 20-30 שניות כדי שלא תדבק לתחתית.
להוסיף את הפטריות ואת התבלינים.
ולבחוש מידי פעם עד ריכוך.
להעביר את הטופו לבלנדר לקבלת מרקם אחיד וחלק.
להעביר לקערה את הכרשה עם הפטריות להוסיף את הטחינה הטופו והקמח.
לבחוש היטב.
להעביר את התוכן לתבנית ששומנה במעט שמן קוקוס(אני מכינה בתבנית ריבוע של טוסטר אובן גודלה 24 על 24 ס"מ)
והפשטידה יוצאת גבוהה ויפה
להעביר לתנור שחומם ל200 מעלות ל30 דקות

Share Button
פורסם בקטגוריה מנות עיקריות, מתכונים, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

3 תגובות על פשטידת פטריות כרישה טבעונית וטעימה

  1. מאת מאיה‏:

    לא לחתוך את הפטריות?

  2. מאת אמנדה‏:

    היי מאיה בהחלט לחתוך ותודה על ההארה אני משנה עכשיו

  3. מאת אריאלה‏:

    עשיתי , היה קל להכנה , ומאוד מאוד טעים , תודה רבה !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>