פיצה נאה raw

פיצה raw
פיצה טעימה מאוד ומשביעה ביותר

פיצה raw

מצרכים:
לבסיס-
1.5 כוסות קשיו
חופן בזיליקום
עגבנייה מיובשת אחרי השריה של 20 דקות
מעט מלח
רוטב עגבניות-
1כוסות עגבניות מיובשות אחרי השרייה של שעה במים
1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
2 תמרים מגולענים
גבינת מקדמיה-
1 כוס מקדמיה 
2 כפות מיץ לימון
מעט מלח
1/2 כוס בזיליקום
1/4 כוס מים

שכבה עליונה-
1/2 כוס בזיליקום קצוץ
5 זיתים שחורים
2 עגבניות 
1 פלפל רמירו
1 בצל ירוק (החלק הירוק)
1-2 פטריות שמפניון
את השכבה העליונה משרים ברוטב כדי שיתרככו הירקות
הרוטב-
מיץ מ1 לימון
2 כפות שמן זית
מעט מלח
2 תמרים מעוכים (אפשר בבלנדר עם מעט מים)

הכנה:
נתחיל בשכבה העליונה
נקצוץ את הפלפלים העגבניות, הזיתים והפטריות.
את הבצל נחתוך לרצועות קטנות ודקות.

נערבב את מצרכי הרוטב ונשפוך מעל הירקות. ניתן לזה לשבת 
לבסיס: נעביר את הקשיו לבלנדר חזק לקבלת אבקת קשיו
להוסיף את המלח ,עגבנייה מיובשת ובזיליקום.
את תכולת הבלנדר נעביר לתבנית קפיצית 26"
מומלץ לשים נייר אפיה בתחתית
נשטח ונדחס את העיסה לקבלת שכבה דקה ואחידה
בבלנדר נערבל את מצרכי הרוטב ונמרח מעל השכבה הראשונה.
.שוב נשתמש בבלנדר להכנת גבינת המקדמיה
נעביר את חומרי הגבינה לבלנדר ופשוט נערבל.
את השכבה הזו נמרח מעל שכבת העגבניות.
זו שכבה כבידה מאוד ולכן אני ממליצה למורח שכבה דקה במיוחד(אחרת הפיצה מאוד כבידה)
מעל נפזר את הירקות שהיו ברוטב
ונאכל בתאבון

Share Button
פורסם בקטגוריה מזון raw, מנות עיקריות, מתכונים, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>