עוגת תפוחים נאה-Raw

עוגה נפלאה שמתאימה גם לפסח

לבסיס:
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס צימוקים

למלית:
5 תפוחים
1/2  כוס צימוקים
1 כפית קינמון
1/2 כפית תבלין לצ'אי (לא חובה אפשר רק ג'ינג'ר)
4 כפות מיץ לימון
1-2 כפות אגבה או דבש

לקרם:
4 כפות חמאת שקדים
1 כף דבש
2 כפות שמן זית
4 כפות מים

אופן ההכנה:
לקלף ולחתוך את התפוחים
בקערה עם מכסה להכניס את התפוחים החתוכים, הצימוקים הדבש ,מיץ הלימון ,קינמון ותבלינים.
לערבב היטב כדי שהרוטב ייספג בתפוחים. בשלב זה אפשר להכניס למייבש מזון  לשעתיים, לשים בשמש או לחילופין להוציא מהרוטב ולהשאיר באוויר הפתוח.

במערבל מזון לשים את החומרים לבסיס ולשטח בתבניות פאי קטנות להכניס להקפאה לחצי שעה.
את חומרי הקרם לשים בבלנדר

שלב סופי להניח את המילוי על הבסיס ולשפוך קרם מעל

בתאבון

Share Button
פורסם בקטגוריה כללי, מזון raw, מתוקים, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>