עוגה נהדרת לעונת הסתיו שבה הרימונים מככבים
העוגה נאה, כלומר אינה אפויה או מבושלת, ומכילה את כל טוב הטבע
לבסיס:
1 כוס אגוזי קשיו
2 כפות אגבה
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כפיות תמצית וניל
2 כפיות מיץ לימון
קורט מלח
בבלנדר קודם את הקשיו ואחר כך את שאר החומרים(יש לטחון את הקשיו היטב)
למרוח את העיסה הדביקה על תבנית 22 ולהכניס למקרר למיצוק
שכבה שניה:
3 כוסות קשיו (להשרות למשך שעתיים כדי שיתרכך)
1 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס סירופ אגאבה
2 כפיות תמצית וניל
11/2 כוסות מיץ רימונים
1/2 כוס מיץ סלק
קורט מלח
להכניס את החומרים לבלנדר במהירות גבוהה לקבלת עיסה במרקם חלק
לשפוך את העיסה על השכבה הראשונה ולהכניס למקפיא לייצוב
ניתן לשמור במקפיא זמן ארוך ולהוריד למקרר 5-6 שעות לפני הגשה
אפשר לקשט את העוגה ברימונים למעלה
יש לנו אורחים בסופ"ש – ואני חושבת שאני אכין את העוגה הזו! נשמעת כל כך פשוטה! ואין מצב שהיא תשרף לי בתנור!!!
מותק, הכנתי, כולל מוס שוקולד ויצא מדהים!!!!!!!
יש לצרוך במנות קטנות כי זה טעים מדי :)