מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים קלופים, חתוכים לקוביות.
5 עגבניות בשלות חתוכות
2 בצלים גדולים
3 גבעולי סלרי
מים
תבלינים: כמון, כורכום, פפריקה אדומה מתוקה (בשפע)זרעי כוסברה,עלה דפנה
התבלינים הללו הרמוניים עם הגוף ולא מפריעים לתהליכי ריפוי ושמירה על בריאותינו
ניתן למי שרוצה להוסיף גם חוואיג' למרק ומעט מלח אך הללו פחות הרמוניים
הכנה:
לחתוך את הבצלים לקוביות
להשחים את הבצל (ללא שמן)
להוסיף את העגבניות ולבשל כדקה
להוסיף תבלינים ואת תפוחי האדמה
להוסיף מים
לחתוך את גבעולי הסלרי לרצועות ולהוסיף גם אותם
לבשל עד שתפוחי האדמה התרככו
בתאבון