מרק כרובית

מרק מצויין לימים קרים

מצרכים:
1 בצל חתוך קטן
2 כרוביות קטנות או כרובית וחצי גדולות
1 פחית חלב קוקוס ללא חומר משמר
2 חבילות ערמונים מוכנים לאכילה
מלח, פלפל

הכנה:
להכניס את הבצל לסיר ולאדות על מים
לחתוך את הכרובית לפרחים
להכניס את פרחי הכרובית לסיר לאחר שהבצל התרכך ולכסות במים (המים קצת מעל גובה פרחי הכרובית כדי ליצור סמיכות)
להוסיף את הערמונים מחבילה אחת ולהביא להתרככות הכרובית והערמונים
להוריד מהאש ולהוסיף 3/4 קופסה חלב קוקוס
לערבל במערבל ידני כדי ליצור מרקם קרמי
לקצוץ את הערמונים בחבילה השנייה ולהוסיף למרק
להוסיף בצל ירוק או עירית קצוצה לפני ההגשה

Share Button
פורסם בקטגוריה מרקים, מתכונים, עם התגים , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>