לחם / פנקייק מאורז ומאש

הלחם / פנקייק הזה הוא ארוחה שלמה ומזינה מאוד
עשיר במינרלים וחומרים מזינים רבים.

לחם פנקייק מאורז ומאש

מצרכים:

1 כוס מאש או עדשים מונבטות (להשרות את המש או העדשים ללילה,להעביר למסננת ולהנביט עד שיוצא שורשון לבן קטן)
1 כוס אורז מלא לאחר השרייה של לילה.
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, קארי וחואיג'
שמן קוקוס
1 כף כוסברה קצוצה או בצל ירוק קצוץ  (לא חובה אבל מוסיף טעם).

הכנה:
את המש או העדשים והאורז להעביר לבלנדר ולמלא מים בגובה התכולה (כלומר המים צריכים לכסות את המש והאורז)
לערבל היטב לקבלת מרקם אחיד
להוסיף תבלינים ואת הבצל או הכוסברה ולערבל שוב.
לחמם מחבת שאינה דביקה ולהוסיף שמן קוקוס.
כאשר השמן חם בעזרת מצקת לשפוך את התערובת וליצור עיגולים קטנים-בינוניים.
להפוך כאשר יש בועות ולתת עוד כמה שניות על הצד השני.
כדאי להגיש עם מטבל ירוק או טחינה דלילה.
תודה לקרן על ההשראה

Share Button
פורסם בקטגוריה מנות עיקריות, מתכונים, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על לחם / פנקייק מאורז ומאש

  1. מאת חן הני‏:

    מתכון מוצלח , אחד הטעימים!!! אהבתי מאוד, שילוב לגמרי לא מובן מאילו של שני מרכיבים שיוצרים טעם חדש!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>