לביבות בטטה קישוא

לביבות בטטה קישוא

מצרכים:

1 בטטה גדולה
2-3 קישואים גדולים
2 בצלים מקולפים
1 כוס קמח כוסמין מלא (לנמנעים מגלוטן קמח אורז מלא)
2 כפות טחינה (אופציונלי)
חוויג', פפריקה, כורכום (מעט מלח למי שלא יכול בלי(: ) 

הכנה:

במעבד מזון את הבטטה, הקישוא והבצל.
להעביר את התוכן לקערה ולהוסיף את הקמח והטחינה ולערבב היטב
להוסיף את התבלינים ולבחוש.
לחמם תנור אפיה ל270 מעלות
להניח נייר אפיה אקולוגי בתבנית ובעזרת כף להניח מהתערובת לביבות.
לאפות כ40 דקות

Share Button
פורסם בקטגוריה מנות עיקריות, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על לביבות בטטה קישוא

  1. מאת ליאת‏:

    270 מעלות ? בטוח?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>