טיפים לגמילה ממלח

1.לבשל ולהכין את האוכל בבית ,בלי מלח כלל. כל אחד מאוכלים יוכל להמליח בעצמו (כמובן לידע את בני הבית על הכוונה להוריד את כמויות המלח)
2.להוריד כל שבוע, רבע מכמות המלח שצורכים, עד שמתרגלים לאכול עם מעט מלח או בלי מלח כלל.
3.לבשל את האוכל עם מעט מים והרבה ירקות ולהוסיף סלרי בבישול(סלרי בעל כמות גבוהה של מינרלים ומוסיף מליחות לאוכל)
4.לייבש, סלרי וירקות אחרים, במייבש מזון .לטחון את הירקות היבשים, במטחנת קפה ולקבל מלח ירקות טבעי ובריא. 
5.להשתדל לאכול מעט מחוץ לבית-במסעדות ממליחים מאוד את המזון ואין לנו שליטה על כך. 

Share Button
פורסם בקטגוריה טיפים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>