חלב שקדים

מצרכים:

1 כוס שקדים מקולפים (לקלף בבית, השקדים הקלופים הקנויים מחומצנים ולא ראויים לשימוש)
3 כוסות מים
1 תמר מג'הול מגולען
מעט אבקת וניל

הכנה :

את המצרכים להעביר לבלנדר ולערבל עד לקבלת מרקם אחיד

Share Button
פורסם בקטגוריה מתכונים, מתכונים-שונות, עם התגים , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>