גוואקמולי – סלט אבוקדו מקסיקני

אבוקדוהגוואקמולי נפלא לשימוש על קרקרים, לממרח על לחם ולמאכל עם כפית.

  • 2 אבוקדו בשלים לגמרי
  • 1 עגבנייה קטנה עד בינונית קצוצה דק
  • חצי פלפל חריף קצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 1שן שום כתושה

מועכים את האבוקדו במזלג למחית חלקה ומוסיפים אליו את כל החומרים.

את הכוסברה אפשר להגיש בצד

גוואקמולי לילדים ללא הפלפל החריף

בתאבון

Share Button
פורסם בקטגוריה מתכונים, מתכונים-שונות, עם התגים , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>